Skip to content
Geef jouw HR- en payroll-technologie een boost met Alight Partner Network

Alight Partner Network

Geef jouw HR- en payroll-technologie een boost

Onze volledig geïntegreerde oplossingen helpen jou bij het optimaliseren van je Payroll- en HR-processen.

Breng jouw HR- en payroll-technologie naar een hoger niveau 


Soms kan je HR- of payroll-oplossing wel wat extra hulp gebruiken om in jouw unieke behoeften te voorzien. Daarom werken we samen met technologiepartners die naadloos integreren in jouw HR- of salarisplatform, waardoor je meer waarde krijgt uit jouw huidige implementatie en je mensen toch een gebruiksvriendelijke ervaring biedt.

Onze experts zijn getraind en volledig gecertificeerd in implementatiemethodes om je implementatie op tijd en binnen het budget te realiseren

Eenvoudig te implementeren 

Vereenvoudigde inkoop, contracten en implementatie. Opstarten binnen enkele maanden, in plaats van kwartalen. Onze experts zijn getraind en volledig gecertificeerd in implementatiemethodes om je implementatie op tijd en binnen het budget te realiseren, zodat je sneller resultaten kunt boeken.  

 

HR of payroll-platform die de ervaring voor jouw medewerkers transformeer

Technologie die de ervaring voor jouw medewerkers transformeert 

We begrijpen de verwachtingen van werknemers van vandaag en werken samen met toonaangevende technologieleveranciers om jouw organisatie technologie te bieden die voldoet aan de behoeften van jouw personeel. Krijg eenvoudig toegang tot al onze partners via jouw HR of payroll-platform. 

Klaar om jouw HR te transformeren? Zet de eerste stap.

Ons sales team staat klaar om je te helpen.

*verplicht

Loading…